Huh huh maailma. Jotenkin sitä kaipaa niitä aikoja kun oli parikymppinen. Oli huomattavasti helpompi pysyä hoikkana. Nyt kun mittari lähenee neljääkymmentä, ilmeisesti aineenvaihdunta on jo hidastunut koska tuntuu että ei tarvitse kuin katsoa jotain herkkuja niin takapuoli ja reidet sen kuin vaan kasvavat.

En minä haluisi alkaa laihduttamaan. Omasta mielestäni syön suhteellisen terveellisesti jo. Harrastan myös liikuntaa. Äijänretale sen kun vaan pysyy hoikkana ja minä vaan paisun. Epäreilua!!

Nyt lähipäivinä aloin miettimään minkälaisia elämäntavan muutoksia voisin ottaa arkirutiineihin. Ehkä jotkut pienet muutokset voisi tehdä isomman tuloksen pitkällä tähtäimellä. Eikai minun tarvitsisi kuin 5-6 kiloa tiputtaa niin olisin vanhoissa mitoissani.

No hetken sivustoja selattuani pari ihan hyvää sattui vastaankin. Mutta aika paljon oli täysin turhia mainossivujakin. Ja muutama sivusto, jonka tieteellisistä höpinöistä en tajunnut mitään.. glykeeminen indeksi?!?

 

No saa nyt nähdä mitä tästä tulee. Tuolta sivulta (todella rumat sivut kylläkin) löytyi ihan kohtuu hyvältä vaikuttavia vinkkejä: Laihduttaminen on mahdollista

Pakkotoistolla (kuntosalifoorumi) oli myös hyvä laihdutusta koskeva ketju: Laihduttaminen for beginners , tosin pitkä kuin mikä joten se tekee siitä hieman sekavan

Kanssa ihan hyvää tietoa liikunnan aloittamisesta löytyi täältä: Helppo liikunnan aloitus

Motivaatiota saa kivasti lisää lukemalla Helkaneidin laihdutusblogia

 

Mutta saa nyt nähdä jääkö laihdutus vaan haaveeksi. Olisi se vaan mukava olla taas edes lähellä niitä entisiä mittoja :)